CV-ketel vervangen?

Een cv ketel vervangen of een nieuwe cv installatie plaatsen is een grote investering. Wij vinden het daarom belangrijk dat de cvketel die u aanschaft dan ook aan uw wensen voldoet. U kunt bij ons advies inwinnen zodat de nieuwe cv ketel ook daadwerkelijk aan uw wensen voldoet. Wij leveren en plaatsen o.a. Nefit, Vaillant, Atag en Bosch cvketels. Voor het onderhoud van de cv ketel kunt een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Radiator plaatsen?

Radiatoren zijn de verspreiders van de warmte die uw cv-ketel levert. Het is daarom belangrijk dat u de juiste formaat radiatoren neemt om er voor te zorgen dat de warmte goed wordt verspreid. De merken die wij meestal leveren en plaatsen zijn o.a. Thermic en Dianorm radiatoren.

Vloerverwarming installatie?

U kunt er ook voor kiezen om geen radiatoren te nemen. Vloerverwarming is een uitstekende manier om uw badkamer, keuken of gehele huis te verwarmen. Voor het plaatsen van vloerverwarming maken wij meestal gebruik van een Polytherm vloerverwarmingsysteem. Tevens leveren en plaatsen wij airco en heaters. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Comments are closed.