Vloerverwarming in Badkamer of Keuken

polytherm vloerverwarming
In bestaande woningen alsook nieuwbouw woningen, met vloerverwarming maakt u een goede keuze. Ongeacht uw vloer, parket, vloerbedekking, marmer of tegels, Polytherm vloerverwarmingsystemen kunnen op alle voor vloerverwarminggeschikte vloeren gebruikt worden.

ImageBij vloerverwarming hoeft het water dat door de leidingen stroomt minder opgewarmd te worden dan bij normale radiatoren, gemiddeld ongeveer 30 graden Celsius in plaats van 60 graden Celsius. Omdat de warmte gelijkmatig wordt verspreid, voelt u zich net zo behaaglijk bij 20 graden Celsius als bij 22 graden Celsius in een conventioneel verhitte ruimte. Vloerverwarming heeft dus een dubbel energiebesparend effect. Wist u dat bij 1 graad Celsius lagere kamertemperatuur u ongeveer 6% bespaart op uw energiekosten?

Een ongeblokkeerde blik zonder storende plaatsbehoevende radiatoren. Vloerverwarming bied binnen een huis architectonische vormgevingsmogelijkheden, bij optimale benutting van ruimte.

ImageDe reiniging van verwarmde vloeren is zonder problemen en bied zelfs schoonmaaktechnische voordelen. Door de beperkte luchtcirculatie dwarrelt stof nauwelijks op en daardoor zit er minder stof op de meubels, gordijnen.

Vloerverwarming ontrekt vocht aan de bodem en een droge vloer is een ongeschikt medium voor vele veroorzakers van een allergie, zoals huisstofmijt. Op deze manier wordt een ideale omgeving gecreƫerd voor cara-patienten en mensen die allergisch zijn voor stof en huisstofmijt.

Comments are closed.