Design Radiator voor Bakamer / Woonkamer

design radiator thermic
design radiatorBij thermic draait alles om innovatieve warmtetechnologie, onovertroffen productdesign en de allerhoogste fabricagekwaliteit. Dagelijks produceert men, d.m.v. de allermodernste productietechnieken en de nieuwste productiemiddelen, ca. 2000 radiatoren per dag. Designradiatoren voor badkamer, keuken, woonkamer, hal en projecten.

Thermic radiatoren worden standaard geleverd in kleur RAL 9016 (verkeerswit). De badkamerradiatoren (2/3 van totale productie) zijn standaard voorzien van een verchroomd wegklapbaar droog- en stapelrekje en het merendeel van de designradiatoren is uitgerust met universele aansluiting (1MM8), wat een comfort betekent voor zowel de installateur als de eindverbruiker.

Standaard zijn -radiatoren dus al heel luxueus. Maar de designradiator kan nog meer verfraaid worden. Zo zijn de radiatoren bijv. beschikbaar in meer dan 300 verschillende kleuren (RAL-, sanitaire, Britse kleuren, metaalkleuren, inox) en kunnen ze worden voorzien van talrijke hoogwaardige en praktische luxe-accessoires zoals spiegels, rekjes, handdoekringen, …

badkamer radiatorBADKAMERRADIATOREN

De badkamerradiatoren zijn samengesteld uit horizontale buizen -o.a. praktisch voor het drogen van handdoeken- en verticale collectoren. Ze zijn verkrijgbaar met rechte of gebogen buizen, in diverse hoogten en breedten, in tal van kleuren en afgiften. Daarenboven kunnen deze radiatoren gemonteerd worden als vrijstaande opstelling (geldt enkel voor types met rechte buizen!) of als wandmodel (standaarduitvoering).

De badkamermodellen geven uw badkamer een aangename warme sfeer en zijn de ideale handdoekdrogers. Het wegklapbaar verchroomd droog- en stapelrekje geeft nog een extra meerwaarde aan dit praktische aspect. Bovendien zijn de meeste badkamerradiatoren standaard uitgerust met universele aansluiting en kunnen zowel op elektrische als op cv én elektrische verwarming (gemengd gebruik) aangesloten worden.

Comments are closed.